Gråvejrsdag

Dag 3 & 4 i Chicago

I går, torsdag, stod dagen på shopping i byens gader og besøg i Millennium Park, hvor den berømte “The Bean” eller “Cloud Gate” befinder sig. En virkelig stor og flot park med blandt andet en kæmpe scene til udendørs koncerter. Dog startede dagen i går med, at Maria opdagede, at der hang en bøde på sideruden af bilen, som var for at holde for tæt på en brandhane. Når ja, man er vel brandmand… 😀 Vi har da også kun været i USA i 3 dage, så er det vel ikke for tidligt at få en bøde!

I dag, fredag, har vi været i Lincoln Park Zoo, som er en gratis zoologisk have i den nordlige del af byen. Zoo’en ligger i Lincoln Park (obviously), hvor vi også tilbragte noget tid i dag. Vi var også nede og gå ved stranden. Her til aften har vi været i den anden ende af byen i en anden park, hvor der var film under åben himmel. Her så vi “Frozen” og spiste en masse snoller. Begge dage har der været dejligt vejr, sol og 20-25 grader.

2014-06-12 10.01.49IMG_2815bønneIMG_28232014-06-12 15.00.52udsigtIMG_2836IMG_2843

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråvejrsdag