Næsten klar...

Så er vi ankommet til Chicago!

Så ankom vi til Chicago, og selvfølgelig ikke uden problemer. Først og fremmest kunne vi ikke få checket ind i Billund, fordi systemet kunne ikke finde ud af, at vi skulle checke ind med British Airways, da vi skulle mellemlande i Manchester.

Nå, men ombord kom vi, og vi blev noget chokerede, da vi var på vej mod gaten. Flyvet var nok 10 meter langt, og vi troede næsten, vi skulle være de eneste der kunne komme med, men der var da 25 med flyveren 🙂

Den meget lille flyver, vi fløj med fra Billund til Manchester.

Den meget lille flyver, vi fløj med fra Billund til Manchester.

Så kom vi til Manchester, hvor alt forløb som det skulle, og vi fik udlevet en indrejse formular, som vi skulle aflevere i Chicago efter den aaaaaalt for lange flyvetur (8 timer).

I Chicago blev vi mødt ved indtjekningen af en rigtig kold amerikaner, som udspurgte os, hvad vi ville i USA og om vi havde arbejde. Dernæst ville han hører vores historier hver især, over hvad vi skulle lave i landet og hvorlænge vi skulle være hvert sted. Heldigvis er det ikke alle amerikanere, der er sådan!

Dernæst forlod vi lufthavnen i en shuttlebus, som kørte os mod biludlejningen, Avis. Hos Avis var der selvfølgeligt også problemer. De gav os en bil, som vi (eller jeg) nægtede at tage imod, fordi den var alt for lille! Vi fik udleveret en Ford Fiesta, hvor jeg ikke engang kunne have mine ben i 90 graders vinkel. Han kunne godt se, at det ville være et problem, så vi fik i stedet en rigtig lækker Kia Forte. Kia’en er stor og rummelig og derudover er den helt lydløs! Man kan slet ikke høre, at motoren kører. Den er så lækker og køre i!

Her er vores fine bil med massere af plads! :-)

Her er vores fine bil med masser af plads! 🙂

Men vi kørte så fra lufthavnen. Vi havde besluttet os for, at jeg skulle have lidt rutinering i bilen, så vi kørte mod nærmeste Outlet by, som lå 40 km fra lufthavnen og det samme fra hotellet, hvor vi skulle overnatte. Desuden var vejret ikke det bedste, så det var oplagt at lave noget, hvor vi ikke skulle være så meget udenfor. Turen gik fint, og jeg nyder virkeligt at køre i bilen. Det blev da også til det første køb på turen for os hver, da Maria købte et par Levi’s shorts til 21$ og jeg købte en Levi’s cowboyjakke til 73$.

Vi er begge startet på sommer indkøbene.

Til sidst tog vi til vores luksus hotel (kun for denne nat), hvor vi har privat spabad, dampbad, pejs, osv. Det er virkelig super lækkert! Hvis ikke det var så dyrt, kunne vi da godt blive her i en uges tid 😉 Men her vil vi så til at slappe af, det har været en lang dag! Vi slutter lige af med billeder af stedet…

Suiten udefra.

Suiten udefra.

Suiten indvendig, med boblebad og lækker dobbeltseng.
Suiten indvendig, med boblebad og lækker dobbeltseng.

Daniel 

1

  • henrik

    hej med jer det ser da dejligt ud med både bil og hus 🙂
    hyg jer

    knus far

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten klar...