Afslapning i Orlando & ankomst til LA

Universal Studios

Jeg ved godt, at jeg i går skrev, at vi skulle i Warner Brothers, men det blev altså istedet Universal i dag. I morgen skal vi i Warner Brothers! 😀

Dagen startede med at vi spiste morgenmad på værelset og facetimede med mine forældre, inden vi drog mod Universal. Vi havde inden vi snakkede med mine forældre, overvejet meget, om vi ville bruge penge på Universal, eftersom det er meget dyrt (92$ svarende til lidt over 500DKK), og det nok mest er forlystelsespark. Dog overbeviste mor og onkel Steen os om at tage afsted.
Vi fandt hurtigt ud af, at vi ikke var de eneste som havde besluttet os for at bruge dagen i Universal, men det havde vi også regnet med. Mange tusinde mennesker havde nemlig fået samme ide som os, og det påvirkede da også ventetiden til de mange attraktioner. Op mod 55 minutter stod vi i kø nogle steder, hvor vi hurtigt opdagede, at nogle ting var mere populære end andre. Vi startede med at få os en rundtur i kulisserne, hvor vi blandt andet så Wisteria Lane, hvor Desperate Housewives er optaget. Derudover så en eksklusiv King Kong-scene på verdens største 4D-lærred. Der kommer nogle billeder længere nede.
Vi opdagede da også hurtigt, at de er meget glade for 4D film i universal, hele fire 4D film var der. Vi prøvede alle tingene, der var, undtaget The Simpsons, da ikke siger os noget. Men vi må sige, at vi synes alle tingene var underholdende. Nogle mere end andre. Alle forlystelserne i parken er bygget op omkring specifikke film, herunder; Shrek, Grusomme Mig, Jurassic Park, Transformers, The Simpsons & Mumien. Sidstnævnte skabte en del frygt i Maria, eftersom hun hader filmen og ikke bryder sig om uhyggelige ting, men jeg fik alligevel lokket hende med i rutschebanen. Den var vældig skræmmende og kørte med 70 km/t.
Vi havde egentlig ikke regnet med at bruge så lang tid i Universal, som vi gjorde. Vi tog derud kl 12.30 0g var først hjemme igen kl 22.30, så vi brugte alligevel en del tid derude. Da vi kom hjem, snakkede vi med Maria’s forældre for at aftale hvordan og hvorledes i morgen, da vi skal bo sammen med dem de næste 4 dage 🙂

– Daniel

IMG_3684IMG_3696IMG_3726IMG_3768IMG_3787 IMG_3788IMG_3814IMG_3829IMG_3830

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslapning i Orlando & ankomst til LA