Buffalo Tiger's Airboat Tours

Afslapning i Orlando & ankomst til LA

Så er det første gang i tre dage, vi skriver her på bloggen. Dette skyldes, at søndag blev brugt på at køre til Orlando, hvor vi på turen besøgte en drive-in Zoo, der hedder Lion Country Safari. Den vil vi bestemt ikke anbefale, da man får mere ud af et almindeligt besøg i en zoologisk have! Formålet med parken er, at man kører rundt i sin egen bil inde blandt dyrerne, men nogle af dyrene, herunder løverne, var hegnet endnu mere inde, så de ikke kunne gå frit om bilen – dårligt! Efter den knap så gode safari tur, vendte vi snuden mod Orlando, hvor vores eneste planlagte ting var at slappe af. Så det blev søndag eftermiddag brugt på, hvor vi dog også mødte stormen, der har raset i Florida, ganske kort. Stormen bød heldigvis kun på lettere vind, torden og en masse regn, men det kun sagtens have været værre.

Mandag slappede vi af og sov længe, hvilket vi havde trængt til, da vi begge var trætte efter den lange køretur. Henover middag to vi i to forskellige Mall’s, hvor vi spiste frokost og gik og kiggede lidt på noget tøj. Vi fik da også begge købt noget, Maria en kjole & jeg et par badebukser. Til aften var vi på TGIF for anden dag i træk og få lækre bøffer, og begge dage fik vi en lækker dessert til deling, med kage, vanilje is og whiskey/caramel sovs, mums. 😛

Idag, tirsdag, er vi så ankommet til Los Angeles, efter en 5 timers flyvetur. Dog er der tidsforskel mellem Orlando & Los Angeles, så vi er nu 9 timer bagefter jer derhjemme. Så I er nok lige mødt ind på arbejde, mens jeg skriver dette (kl. er ti minutter i 8, onsdag morgen i Danmark). Vi har brugt dagen på at hente bil, se Hollywoodskiltet, været i Beverly Hills og fået nøglen af vores udlejer. Vores nye lejlighed er super lille, og der er ingen aircondition, så vi får nok en varm nat! Men den ligger godt og vi kan parkere her gratis, så det er fint. Derudover har vi også fået en ny bil, en virkelig fed Ford Mustang blev det til! Se billederne længere nede, den er vildt lækker, og det er med at holde tungen lige i munden og ikke køre for stærkt, med alle de muskler bilen har.

I morgen skal vi så en tur i WarnerBrothers, efter vi har fået det anbefalet af nogle, vi har mødt på turen. De sagde, at det skulle være bedre end Universal, hvis man helst vil høre om filmene i stedet for at bruge tiden i forlystelsesparken. Så det er vi lidt spændt på.

Her får I lige lidt billeder fra de sidste par dage!

– Daniel

IMG_3655IMG_3658IMG_3662IMG_3665IMG_3669IMG_3678

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buffalo Tiger's Airboat Tours