Washington D.C.

Ankomst til North Carolina

I dag endte det med, at vi kørte i 6 timer, fordi vi nok engang har kørt i kø, og derudover skulle vi i forvejen køre 500 km. Så det har været en lang dag! Dog valgte vi alligevel at bruge tid på at se det, som vi gerne ville i dag, nemlig Duke University.

Vi havde ikke rigtigt nogen ide om, hvor stort det ville være eller hvordan det så ud, men alligevel blev vi noget overraskede! Jeg havde jeg hørt om det første gang igennem nogle basketball udsendelser, da Duke University er et af de universiteter i USA, som “producerer” de aller største talenter til den amerikanske basketball liga. Derfor havde jeg besluttet, at vi skulle ind og se hvad det var for noget, når nu vi alligevel ville passere Durham i North Carolina.
Vi havde lidt svært ved at finde universitet, så vi måtte spørge os til råds på en tankstation, hvorefter vi fandt stedet og hurtigt opdagede, at det var kæmpe stort! Der var både fysik-, biologi-, lægeuniversitet & meget mere. Derudover var det hele meget pænt og vedligeholdt udadtil. Det lignede nærmest noget fra Harry Potter med de flotte murstensbygninger. Efter en lille gåtur i området fandt vi det, vi var kommet for: sportsarealerne. Vi vidste egentligt ikke rigtigt, om vi måtte være på skolens grund, men vi gik i hvertfald nysgerrigt rundt og så os omkring, og der var ikke nogle, som sagde noget til det. Der var blandt andet en kæmpe amerikansk footballbane med tilskuerpladser nok til 10.000 tilskuere. Derudover var der også kæmpe stadions med tilskuerpladser til baseball, fodbold/lacrosse & basketball. Der var endda en basketball-summercamp igang, mens vi gik rundt og kiggede, hvilket muligvis var grunden til, at vi fik lov at gå så frit rundt. Resultaterne kan I se længere nede.
Da vi havde kigget rundt på Duke University opdagede vi, at klokken var blevet 20, hvilket betød at vi havde brugt 2 timer på at gå rundt og kigge. Så det var en kæmpe oplevelse for os, og sikkert også en der vil stå ganske tydeligt i vores hukommelse i mange år! Vi blev da også enige om, at vi begge godt kunne have tænkt os at prøve at gå i skole i USA.

Da sulten begyndte at melde sig, tog vi på T.G.I.F (Thank God it’s Friday), hvor vi fik en virkelig lækker tykstegs bøf hver til under 85 kroner! Vi sluttede aftenen af med en frozen youghurt 🙂

Daniel

IMG_3282IMG_3240IMG_3257IMG_3275IMG_3269Skærmbillede 2014-06-28 kl. 22.52.22(På kortet her kan man muligvis få en fornemmelse af, hvor stort Duke University er)

IMG_3284

2

  • MrsN

    Hvor lyder det hyggeligt. Har du skrevet noget om jeres rute gennem USA? Kunne vœre skœgt at se hvilke byer i kommer til – vi er en familie bosat i Midt Vest 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Daniel & Maria

      Hej MrsN, vi er undervejs på ruten og sidder lige nu i Durham. Vi opdaterer løbende de næste knap 4 uger, hvor vi blandt andet kører mod South Carolina, Miami, Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon og mere, så hvis I vil, kan I bare følge med her 🙂
      – Daniel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Washington D.C.