4th of July

I dag er det Independence Day i her USA, også kendt som USA’s nationaldag. Amerikanerne fejrer det i stor stil med bl.a. fyrværkeri, parader, grill-fester, picnic’s, koncerter, baseball-kampe og familie-komsammener. Og med deres flag, selvfølgelig. Stars and Stripes er virkelig overalt i dag!
Vi har brugt halvdelen af dagen på at sove længe, slappe af og bade i poolen/boblebadet. Det trængte vi til, efter mange dage på farten. Jeg har lagt nogle billeder ind tidligere i dag, hvor I kan se, hvordan haven og poolen ser ud, her hvor vi bor. Det er så lækkert! De mænd, vi bor hos, har også været rigtig flinke og har både tilbudt os drikkevarer og æbletærte i dag, mens vi lå ved poolen. De har oven i købet fjernsyn ved poolen, så det er Daniel selvfølgelig rigtig begejstret for! Så kan han se fodbold og bade samtidigt – det bliver jo ikke bedre 😉 Jeg klager nu heller ikke, men ville nok hellere have set noget andet end VM…
Kl. 18 tog vi ind til byen, hvor vi startede med at få en god caféburger på en restaurant på Lincoln Road Mall. Bagefter gik vi ned på Miami Beach, som ligger mindre end 1 km. derfra. Vi havde nemlig fået at vide, at der ville være stort fyrværkeri på stranden kl. 21 i anledning af Independence Day. Ligesom alt andet i USA var fyrværkeri-showet selvfølgelig stort! Man kunne højst sandsynligt se det fra det meste af byen. Men det var virkelig flot og hyggeligt, og så var det sjovt at prøve at fejre dagen, som amerikanerne selv gør det. Og showet blev lidt ekstra unikt, fordi man samtidigt kunne se lyn og torden blinke langt ude over havet – heldigvis nåede det ikke ind til stranden.
Bagefter gik vi op til Ocean Drive og tilbage til Lincoln Road Mall, hvor vi købte en frozen yoghurt til at slutte dagen af på. En ret god måde at fejre 4th of July på, ifølge os!

– Maria

IMG_3525IMG_3519IMG_3529IMG_3531IMG_3564IMG_3593

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *